OSALLISTUJASIVUT

Hotellityö


Hotellityössä osallistujat saavat palvelualan työkokemusta ja pääsevät parantamaan käytännön kielitaitoaan.

Go Britain -ohjelmassa työpaikkoja on tarjolla etenkin Britannian kauniilla maaseudulla ja pienissä kaupungeissa. Ohjelmassa työskennellään 4–12 kuukautta, hakijan tulee pärjätä englannin kielellä, ja työkokemus matkailu -tai palvelualalta katsotaan eduksi, joskaan se ei ole välttämätöntä. 

Työtehtävät ohjelmassa vaihtelevat hotelleittain. Riippuu osallistujan kielitaidosta, soveltuvuudesta eri tehtäviin ja työkokemuksesta, mihin hotelliin ja millaisiin tehtäviin hän sijoittuu. Asiaan vaikuttaa myös se, kuinka pitkään työsuhteeseen osallistuja on valmis sitoutumaan. 

Työskentely hotellissa on usein fyysisesti melko raskasta, mutta parhaimmillaan myös uskomattoman hauskaa ja palkitsevaa. Työtä tehdään keskimäärin 40 tuntia viikossa. Työ on usein vuorotyötä ja työajat epäsäännölliset. Työstä maksetaan vähintään lainmukaista minimipalkkaa ja ylityöt korvataan vapaa-aikana tai rahana. 

Suurin osa ohjelman työnantajista majoittaa työntekijänsä pientä rahallista korvausta vastaan. Useimmiten työntekijät saavat päivittäiset ateriat hotellista.   

Hotellityöohjelmaan voi hakea ympäri vuoden. Eniten paikkoja on tarjolla maalis–lokakuussa. Työskentely hotellissa on suosittu tapa viettää kesää tai välivuotta ulkomailla. 

Hotellityöohjelma on suunnattu 18–30-vuotiaille ja hakea voi joko yksin tai yhdessä kaverin kanssa. 

 Hotellityö

Hotellityö


blogit


Tutustu tarinoihin maailmalta blogisivuillamme.
  


USEIN KYSYTTYÄ


Tutustu ennen ohjelmaan hakemista usein kysyttyihin kysymyksiin ohjelmasta.

kokemuksia