OSALLISTUJASIVUT

kokemuksia - AU PAIR


Tältä sivulta voit lukea kokemuksia au pair -ohjelmista ympäri maailmaa!


au pair in america


Saila vietti vuoden au pairina Chicagossa. Vuoden aikana tutuiksi tulivat Chicagon ohella muun muassa San Franciso ja Los Angeles, Saila kertoo.

Erjan au pair -jakso tarjosi monipuolisia kokemuksia aina Grease-musikaalista Niagaran putouksilla käyntiin. Hän suosittelee au pairiksi lähtöä jokaiselle. 

au pair in europe


ALANKOMAAT 

Pauliinalle aika au pairina oli unohtumatonta, johon mahtui lukuisia kokemuksia mm. jäätyneen kanaalin päällä luistelu ja monet matkat toisiin maihin.

BELGIA 

Sanna oli yhdeksän kuukautta au pairina Belgiassa, jossa hän sai liudan uusia ystäviä ja kokemuksia.

Heini vietti ikimuistoiset 8 kuukautta Belgiassa au pairina ja oppi monia asioita, muun muassa flaamin kieltä.

Englanti 

Lue Elinan kertomus siitä, kuinka hänen lähtönsä Englantiin eteni ja miltä tuntuu aloittaa työskentely uudessa maassa ja perheessä.

Lotta vietti kesän au pairina Isossa-Britanniassa. Hän neuvoo au pairiksi lähteviä pakkaamaan mukaansa rohkeutta ja päättäväisyyttä.

Espanja 

Nimimerkki un ave migratoria vietti au pair -jakson Espanjassa. Mukavaan isäntäperheeseen on tullut pidettyä yhteyttä myös vaihdon jälkeen, hän kirjoittaa

Nimimerkillä La chica loca finlandesa kirjoittaja työskenteli au pairina Madridissa. Puolet hänen sydämestään jäi Espanjaan.

Tiina-Maria kirjoittaa viihtyneensä isäntäperheessään Ciudad Realissa, Espanjassa. Ystäviä hän sai kertomansa mukaan niin toisista au paireista kuin paikallisista nuorista.

IRLANTI 

Oonan au pair -terveiset ovat Dublinista, Irlannista. "Kuluneet neljä kuukautta ovat olleet kokemuksia täynnä!" Oona kirjoittaa.

ISLANTI 

Janeten mielestä Islanti oli juuri oikea valinta au pair-jaksolle. Ainainen tuuli ja vesisade luovat kotoisen tunnelman – vaikkakin joka kulmalta löytyy laavakiviä ja vähän kauempaa geysirejä ja mahtavia vesiputouksia

Viivin au pair -kuulumisia Islannista voi lukea yhden viikon ajalta. Lastenhoidon ja kotitöiden ohella Viivi kertoo esimerkiksi ratsastusreissuistaan ja käynneistään kielikurssilla.

ITALIA

Sannan au pair -kokemus on Italiasta Milanon läheltä Liscatesta. "Ihmiset olivat ihania, maa oli kaunis ja tunsin kuuluvani perheeseen", Sanna kertoo.

RANSKA 

Mari vietti yhdeksän kuukautta au pairina Nizzassa, Ranskan Rivieralla. Marin mukaan isäntäperhe oli mukava, ja oleskeluun mahtui paljon auringonpaistetta.

Saaran mielestä au pair -vuosi Ranskassa oli opettavaisuudessaan hänen elämänsä paras valinta.

SAKSA 

Lotta työskenteli au pairina Nürnbergissa, Saksassa. "Au pair -eloni Nünrbergissa oli tosi kivaa aikaa, josta jäi muistoksi ihania kirjekavereita ja mukava perhe", Lotta kirjoittaa.


AU PAIR IN AUSTRALIA


Outi kirjoittaa au pairina työskentelystä Melbournessa

Lumia lähti au pairiksi Australiaan Melbournen lähistölle puoleksi vuodeksi.


Au pair in China


Vera vietti vuoden Kiinassa au pairina. Lue hänen viisi vinkkiään kaikille Kiinaan suuntaaville.

Heli työskenteli au pairina Kiinassa Au pair in China-ohjelman kautta.BLOGIT


Tutustu tarinoihin maailmalta blogisivuillamme.
  


kokemuksia