OSALLISTUJASIVUT

kokemuksia - kielikurssit


Tänne on koottu kokemuksia kielikurssiohjelmista.


costa ricA


Annemari osallistui Prácticas Costa Rica -ohjelmaan, jossa opiskellaan espanjaa kielikurssilla ja osallistutaan työharjoitteluun Costa Ricassa. Matkakertomuksessaan Annemari kertoo niin työharjoittelustaan hotellissa kuin espanjan opinnoistaan.

Katja kertoo, että hänen Prácticas Costa Rica -reissullaan kahden viikon kielikurssia seurasi työharjoittelu kansallispuistossa Tyynenmeren rannalla. 

Mari kiteyttää Prácticas Costa RIca -reissunsa parhaimmat asiat seuraavasti: "Aurinko, ranta, lämpö, uudet ystävät, musiikki, tanssi, rento fiilis, ei stressiä!"


ecuador


Joonas vietti jakson Prácticas Ecuador -ohjelmassa, jossa osallistutaan espanjan kielikurssille ja työharjoitteluun Ecuadorissa. Hän kirjoittaa muun muassa työharjoittelustaan ja reissustaan Feria De Quiton juhlallisuuksia seuraamaan.

Sarianna suuntasi Ecuadoriin lukion päätyttyä. Ensimmäinen kuukausi kului espanjaa kielikoulussa kertaillessa ja seuraavat seitsemän viikkoa työharjoittelussa katulasten parissa, Sarianna kertoo.

Anna osallistui Ecuadorissa espanjan intensiivikurssin jälkeen työharjoitteluun sanomalehdessä nimeltä Diario Hoy.


Irlanti


Susanna osallistui viikon englannin kielikurssille Galwayssa, Irlannissa. Näkövammastaan huolimatta Susanna koki kielikurssin antaneen hänelle mahdollisuuden keskittyä täysipainoisesti vain olennaiseen: opiskeluun ja uuteen kulttuuriin tutustumiseen.kokemuksia