OSALLISTUJASIVUT

Kielikurssit


Kielikursseilla osallistujat pääsevät kohentamaan kielitaitoaan ja tutustumaan paikalliseen elämään kohdemaassa.

Valikoimissamme on japanin, englannin, espanjan, ranskan ja saksan kielikursseja. Japania voi lähteä opiskelemaan Japanin Sapporoon. Espanjaa voi lähteä opiskelemaan Argentiinaan, Costa Ricaan, Ecuadoriin, Meksikoon sekä Euroopassa Espanjan Santiago de Compostelaan. Ranskaa voi opiskella Ranskan Montpellier'ssä ja saksaa Saksassa tai Itävallassa. Englantia voi lähteä oppimaan Irlannin Galwayhin tai Pohjois-Irlannin Derryyn. Kurssit kestävät vähintään kaksi viikkoa. Japanissa kurssin minimikesto on viikko. 

Kursseilla opiskellaan kieltä huolella valitussa kielikoulussa. Tyypillisesti opiskelu tapahtuu osallistujan kielitaidon tason mukaisessa pienryhmässä. 

Kaikilla kursseilla osallistuja voi valita mieleisensä eri majoitusvaihtoehdoista. Varsin suosittua on majoittua perheessä. Perheessä osallistuja pääsee hiomaan arjen kielitaitoaan ja kurkistamaan paikalliseen perhe-elämään. 

Vapaa-ajalla voi osallistua erilaisiin kurssilaisille tarjottaviin aktiviteetteihin. Kohteesta riippuen tarjolla voi olla toimintaa salsatunneista ruokakursseihin tai opastetuista kaupunkikierroksista museokäynteihin. Useimmat aktiviteetit sisältyvät kurssin hintaan.

Tarjoamme kielikursseja ympäri vuoden. Pääsääntöisesti kurssit ovat täysi-ikäisille suunnattuja, mutta saksan, ranskan ja japanin kursseille voi lähteä jo 17-vuotiaana. Yläikärajaa osallistumiselle ei ole.

Kiinnostuitko? Tutustu kielikurssivalikoimaamme ja hae jo tänään!kokemuksia