OSALLISTUJASIVUT

Kielikurssi Argentiina


Opiskele espanjaa tangon synnyinsijoilla Argentiinan pääkaupungissa Buenos Airesissa!

Kielikurssitarjontaa on niin vasta-alkajille kuin edistyneemmille. Kurssin pituuden voit valita itse alkaen viikosta eteenpäin vaikkapa kymmeneen. Kielikurssilla espanjaa opiskellaan valintasi mukaan 20 tai 30 tuntia viikossa kokeneiden ja ammattitaitoisten opettajien johdolla. Halutessasi voit ottaa lisäksi yksityistunteja. Tarjolla on myös espanjan kursseja, jotka painottuvat kulttuuriin, bisnekseen ja lääketieteeseen.

Kurssit alkavat aina maanantaisin. Ryhmätunnit kestävät 50 minuuttia, yksityistunnit 55 minuuttia. Espanjaa opiskellaan oman tason mukaisessa pienryhmässä, jossa on keskimäärin 7 ja enintään 12 oppilasta.

Palkittu kielikoulumme sijaitsee Buenos Airesin ydinkeskustassa. Opiskelun lisäksi kielikoulu järjestää paljon erilaisia aktiviteetteja, muu muassa tango- ja salsatunteja, viininmaistajaisia sekä retkiä maaseudulle. Vapaa-ajalla voit nauttia kaupungin kulinaristisista nautinnoista, jalkapallosta ja kattavasta kulttuuritarjonnasta. Kun opiskelet ja osaat espanjaa, saat Argentiinasta ja sen kulttuurista irti huomattavasti enemmän. Erityisesti paikallisessa perheessä asuminen on mainio keino päästä tutustumaan maan menoon ja meininkiin pintaa syvemmältä.

Voit räätälöidä itsellesi sopivan kielikurssin, sillä tarjolla on erilaisia kielikurssi- ja majoitusvaihtoehtoja. Matkaan voit lähteä minä tahansa sinulle sopivana vuodenaikana. Kielikursseille ovat tervetulleita kaikenikäiset hakijat. Buenos Airesissa isoin osuus kielikoulun oppilaista oli viime vuonna 25-30 vuotiaita.

Lisätietoa ohjelmasta: vaihto(at)alli.fi, puh. 044-416 5208.

Majoitus

Kielikurssin ajaksi voit valita majoitukseksi isäntäperheen kaupungissa tai esikaupunkialueella (molemmissa vaihtoehdoissa oma huone). Perhemajoituksessa hintaan kuuluu kaksi ateriaa päivässä. Vaihtoehtoisesti voit valita soluasumisen (oma huone), opiskelija-asuntolan (jaettu huone) tai oman asunnon.

Lisätietoa kielikoulusta, kursseista ja majoituksesta täältä (.pdf). Tästä pääset tutustumaan kielikouluun virtuaalisesti.


KUKA VOI HAKEA?


Hakeaksesi ohjelmaan sinun tulee täyttää seuraavat vaatimukset:

 • Olet vähintään 16-vuotias EU-kansalainen.
 • Olet kiinnostunut oppimaan espanjaa.

Lisäksi hakijan edellytetään olevan motivoitunut, joustava sekä sopeutumiskykyinen. Aikaisempi espanjan opiskelu ei ole välttämätöntä, sillä kursseja on monentasoisia. Kielikurssille ei ole yläikärajaa. Kaikenikäiset hakijat ovat tervetulleita.


MILLOIN?


Kielikurssit alkavat joka maanantai ja ovat käynnissä ympäri vuoden.

Kurssi kestää viikosta alkaen yli kymmeneen viikkoon. Voit itse päättää oleskelusi keston toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Yli kymmenen viikkoa kestävillä kursseilla hinta on suhteessa edullisempi.

Ohjelmaan tulee hakea vähintään noin kuukausi ennen toivottua aloituspäivää. Suosittelemme kuitenkin hakemaan hyvissä ajoin. Tarvittaessa voi päästä lähtemään lyhyelläkin varoitusajalla.


MITÄ MAKSAA?


Allianssin ohjelmamaksu 150 euroa maksetaan kurssille hakemisen yhteydessä. Ohjelmamaksuun sisältyy:

 • ohjelmaan sijoittaminen
 • henkilökohtainen palvelu koko hakuprosessin ja ohjelmaan osallistumisen ajan
 • ohjelmakohtainen opas
 • lähtijävalmennus (touko- tai elokuussa)
 • kattava ohjelma- ja maakohtainen infopaketti
 • oikeus käyttää nuorisovaihdon osallistujasivuja ja muita etuja
 • osallistumistodistus.

Jos hakija peruu itse lähtönsä, ohjelmamaksua ei palauteta. Jos emme pysty sijoittamaan hakijaa, palautamme ohjelmamaksun vähennettynä 30 euron toimistokuluilla.

Yhteystoimiston kielikurssi- ja majoitusmaksu maksetaan kielikurssipaikan varmistuttua. Kielikurssi- ja majoitusmaksuun sisältyy: 

 • tervetulopaketti
 • kielikurssi + oppimateriaalit
 • yhteystoimiston tuki 24/7
 • aktiviteetteja
 • opiskelijakortti
 • kaupunkikierros
 • kurssitodistus

Kielikurssi- ja majoitusmaksun suuruus vaihtelee kielikurssin viikoittaisen tuntimäärän sekä valitun majoitusvaihtoehdon mukaan.

Voit valita itsellesi sopivan paketin tutkimalla eri kurssivaihtoehtoja ja hintoja. Vuoden 2017 hinnat ja ohjelmatiedot löydät täältä 

Huomaathan, että hinnat ovat Yhdysvaltojen dollareissa.

Lennot, vakuutuksen ja mahdollisen viisumin lähtijä järjestää ja maksaa itse.

Esimerkkihintoja

Peruskurssi 20 tuntia viikossa, oppimateriaalit, majoitus soluasunnossa omassa huoneessa, sijoitusmaksu ja Allianssin ohjelmamaksu.

Kesto

Kurssi

Majoitus

Sijoitusmaksu   Allianssin ohjelmamaksu

Yhteensä

1 viikko

210 $ / 191 €

195 $ / 178 €  75 $ / 68 €  150 €

587 €

 

2 viikkoa

420$ / 382 €

390$ / 355 €

  75 $ / 68 €  150 €

955 €

3 viikkoa

630 $ / 574 €

585$ / 533 €

  75 $ / 68 €  150 €

1325 €

4 viikkoa

840$ / 765 €

780 $ / 710 €   75 $ / 68 €  150 €

1693 €

yli 10 viikkoa

190$ /173€ vko

195 $ / 178 € vko

  75 $ / 68 €  150 €

 

 


MITEN HAETAAN?


1. Täytä Allianssin nuorisovaihdon sähköinen hakulomake ja maksa ohjelmamaksu verkkomaksuna. Laita hakulomakkeeseen sähköpostiosoite, jota luet säännöllisesti.

2. Saat tunnukset Allianssinnuorisovaihdon osallistujasivuille, josta löytyvät tarkemmat ohjeet hakemiseen ja tarvittavien liitteiden toimittamiseen. Osallistujasivuilla on paljon hyödyllistä tietoa.

3. Toimita meille seuraavat liitteet osallistujasivujen ohjeiden mukaisesti:

 • kielikoulun hakulomake 
 • kopio passista
 • hymyilevä kasvokuva

4. Tarkistamme hakemuksen Allianssissa ja lähetämme hakemuksen kohdemaahan. Pääset tutustumaan osallistujasivujen lähtijäinfoon.

5. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse tai puhelimitse, kun saamme kohdemaasta vahvistuksen sijoittumisestasi. Sinun tulee maksaa sijoittumismaksu ja järjestää matkat kohdemaahan.  

Hakulomakkeeseen

Ohjelman ehdot:

 • Allianssin ohjelmamaksu on 150 euroa, joka maksetaan hakiessa.
 • Mikäli hakija peruu itse lähtönsä, maksua ei palauteta.
 • Mikäli Allianssi ei pysty sijoittamaan hakijaa kuukauden sisällä toivotusta aloitusajasta, palautetaan maksettu maksu vähennettynä 30 euron toimistokuluilla.
 • Hakija maksaa itse matkansa kohdemaan ja kotimaan välillä.
 • Vastuunrajoitusehto: Allianssin vahingonkorvausvastuu hakijaa kohtaan rajoittuu maksetun 150 euron maksun määrään.

MIKSI OSALLISTUA?


Kielikurssilla pääset tutustumaan argentiinalaiseen elämäntapaan aitiopaikalta ja harjoittamaan espanjan taitojasi käytännössä. Kieltä on hyödyllisintä opiskella siellä, missä sitä puhutaan. Samalla pääset perehtymään paikalliseen arkeen Etelä-Amerikan Pariisiksikin kutsutussa kansainvälisessä Buenos Airesissa.

Argentiina on monipuolinen matkakohde; maasta löytyy vuoristoalueita ja jäätiköitä, rantamaisemia sekä tropiikin lämpöä. Samalla reissulla voit tutustua esimerkiksi maan laajoihin aroalueisiin, pampaan, vierailla legendaarisessa Tulimaassa tai käydä ihailemassa Iguassun mahtipontisia vesiputouksia.

Lisäksi uudet mielenkiintoiset tuttavuudet ja ystävät ympäri maailmaa odottavat löytämistään.

 


KIelikurssi + vapaaehtoistyö / TYÖHARJOITTELU


Espanjan opiskelun ohella Argentiinassa on mahdollista osallistua myös vapaaehtoistöihin alkaen kahdesta viikosta aina kuuteen kuukauteen asti.

Kaikkien vapaaehtoistyöhön osallistuvat käyvät kahden viikon kielikurssin ennen vapaaehtoistyöjakson alkua. Kielikurssin ja vapaaehtoistyöjakson minimikesto on siis yhteensä neljä viikkoa (2+2). Kielikurssia voi jatkaa myös yhtä aikaa vapaaehtoistyöjakson kanssa. Vapaaehtoistyötä tehdään 15 tuntia viikossa paikallisten ja mahdollisesti muiden vapaaehtoisten kanssa Buenos Airesin alueella.

Vapaaehtoistyöpaikka valitaan omien mielenkiinnon kohteiden, taitojen ja kielitaidon mukaan. Kaikki vapaaehtoiset osallistuvat orientaatioon ennen vapaaehtoistyöjakson alkua. Vapaaehtoistyöprojektit alkavat aina maanantaisin.

Vapaaehtoisena voi työskennellä esimerkiksi vaikeissa elämäntilanteissa olevien nuorten kanssa, sosiaalipalveluiden parissa, osallistua akateemiseen tutortoimintaan, opettaa englantia, työskennellä vanhusten parissa, tehdä varainkeräämiseen liittyvää työtä paikallisessa järjestössä, osallistua ympäristöprojektiin tai työskennellä vammaisten kanssa.

Vapaaehtoistyöohjelman sijoitusmaksu on 95 $. Lisäksi osallistujan tulee maksaa 100 $ vapaaehtoistyöjärjestölle sen toiminnan pyörittämiseen ja paikallisen yhteisön hyväksi.

Mitä vapaaehtoistyöohjelmaan kuuluu?

 • sijoittaminen vapaaehtoistyöpaikkaan (2 vkoa - 6 kk)
 • orientaatiot
 • ilmaisia aktiviteetteja
 • paikallisen yhteystoimiston tuki 24/7
 • viikoittainen yhteydenpito vapaaehtoistyökoordinaattorin kanssa
 • osallistumistodistus

Vapaaehtoistyöohjelmaan osallistujalta vaaditaan:

 • vähintään 18-vuoden ikää
 • osallistumista kahden viikon espanjan intensiivikurssille ennen vapaaehtoistyöhön sijoittamista
 • vähintään kahden viikon osallistumista vapaaehtoistyöhön

Englannin kielen opetukseen on erityisvaatimukset.

Lisätietoja vapaaehtoistyöstä Buenos Airesissa täältä (.pdf) sekä vaihto(at)alli.fi, puh. 044-4165208.

 OHJELMA LYHYESTI


Ikäraja: 16-99 v

Kurssin kesto: vähintään 1 viikko

Aloitus: joka maanantai

Hakuaika: n. 1-3 kk ennen toivottua aloituspäivää

Kokonaishinta: alk. 587 euroa viikko, sisältää kielikurssi- ja majoitusmaksut, sijoitusmaksun ja Allianssin ohjelmamaksun


kokemuksia