OSALLISTUJASIVUT

Kielikurssi espanja


Lähde tutustumaan kauniiseen Santiago de Compostelan kaupunkiin ja opi samalla maailman kolmanneksi puhutuinta kieltä espanjaa. Opiskele espanjaa historiallisessa UNESCOn maailmanperintökohteessa Santiago de Compostelassa!

Pieni ja kotoisa kielikoulu sijaitsee Santiago de Compostelan keskustassa. Kaikki tärkeimmät nähtävyydet ovat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Espanjaa opiskellaan oman tason mukaisessa noin 5-10 oppilaan pienryhmässä. Oppilaan taso testataan kielitestillä, joka tehdään jo Suomessa ennen lähtöä. Opetus on korkealaatuista, sillä kielikoulun kaikilla opettajilla on yliopistotutkinto sekä vuosien kokemus espanjan kielen opettamisesta.

Kielikurssin aikana opiskellaan espanjaa vähintään 20 oppituntia (à 45 min) viikossa. Kurssimaksuun kuuluu viikoittain vähintään kaksi (kesällä enemmän) ilmaista aktiviteettia, kuten museovierailuja, konsertti- tai elokuvailtoja sekä espanjalaisia pelejä. Kielikoulu järjestää säännöllisesti myös muita aktiviteetteja ja retkiä, joille osallistuminen on omakustanteista, esimerkiksi retkiä rantakohteisiin ja kansallispuistoihin tai vaikkapa tapas tourin ja viininmaistelua.

Voit räätälöidä itsellesi sopivan kielikurssin, sillä tarjolla on erilaisia kielikurssi- ja majoitusvaihtoehtoja. Matkaan voit lähteä minä tahansa sinulle sopivana vuodenaikana.

Kielikursseille ovat tervetulleita kaikenikäiset hakijat. Koulun oppilaiden keski-ikä on noin 24 vuotta.

 

Majoitus

Majoitusvaihtoehdot sijaitsevat lähellä kielikoulua, yleensä noin 10-30 minuutin kävelymatkan päässä.

Majoitusvaihtoehtoina ovat isäntäperhe (puoli- tai täysihoito), soluasunto, opiskelija-asuntola (puoli- tai täysihoito), oma asunto tai hotelli. Perhemajoitus mahdollistaa kielen tehokkaan harjoittamisen käytännössä sekä tutustuttaa espanjalaiseen elämäntapaan. Osallistuja valitsee itse haluamansa asumismuodon.

 Yhden hengen huoneen hinta on

- soluasunnossa 90 euroa viikko ilman ruokailuja (viikkohinta on edullisempi mikäli majoittuu pidempään kuin kaksi viikkoa)

- opiskelija-asuntolassa 38 €/yö puolihoidolla ja 42 euroa täysihoidolla

- perhemajoituksessa 27 euroa /yö puolihoidolla ja 34 euroa täysihoidolla

 Mikäli kaksi osallistujaa hakee ja majoittuu yhdessä kahden hengen huoneessa on majoituksen hinta edullisempi.


kuka voi hakea?


Hakeaksesi ohjelmaan sinun tulee täyttää seuraavat vaatimukset:

 • Olet vähintään 17-vuotias EU-kansalainen
 • Olet kiinnostunut kehittämään espanjan kielen taitoasi

Lisäksi hakijan edellytetään olevan motivoitunut, joustava sekä sopeutumiskykyinen. Kielikurssille ei ole yläikärajaa. Koulun oppilaiden keski-ikä on noin 24 vuotta.


Milloin?


Hakijat sijoittuvat yleensä kielikurssille nopeasti ympäri vuoden. Kurssin voi aloittaa joka toisena maanantaina, alkeiskurssit alkavat kerran kuussa.

Kurssin kesto on vähintään viikko, muuten hakija voi päättää oleskelunsa keston itse. Ohjelmaan kannattaa hakea noin kuukausi ennen toivottua aloituspäivää.

 


Mitä maksaa?


Allianssin ohjelmamaksu on 150 euroa maksetaan ohjelmaan hakemisen yhteydessä. Ohjelmamaksuun sisältyy:

 • ohjelmaan sijoittaminen 
 • henkilökohtainen palvelu koko hakuprosessin ja ohjelmaan osallistumisen ajan
 • ohjelmakohtainen opas 
 • lähtijävalmennus (touko- tai elokuussa)
 • kattava ohjelma- ja maakohtainen infopaketti
 • oikeus käyttää nuorisovaihdon osallistujasivuja ja muita etuja
 • osallistumistodistus

Jos hakija peruu itse lähtönsä, ohjelmamaksua ei palauteta. Jos emme pysty sijoittamaan hakijaa, palautamme ohjelmamaksun vähennettynä 30 euron toimistokuluilla.

Yhteystoimiston kielikurssi- ja majoitusmaksu maksetaan kielikurssipaikan varmistuttua. Kielikurssi- ja majoitusmaksuun sisältyy: 

 • kurssimateriaalit
 • majoitus kielikurssin ajan
 • erilaisia ilmaisia aktiviteetteja viikoittain
 • todistus kurssin suorittamisesta
 • yhteystoimiston tuki koko ohjelman ajan

Katso vuoden 2018 hinnat täältä  (pdf) .

Esimerkkihintoja 2018

Majoitus jaetussa soluasunnossa, oma huone, espanjan peruskurssi (20h/vk á 45 min), oppimateriaalit, osallistumistodistus, tervetulo- ja orientaatiotilaisuus sekä erilaisia aktiviteetteja.

 Kesto  Kurssi  Rekisteröintimaksu  Majoitus Allianssin ohjelmamaksu
 Yhteensä
 1 viikko  175  45  90  150  460 €
 2 viikkoa
 350  45
 180  150 725 €
 3 viikkoa
 480  45 225
 150 900 €
 5 viikkoa
 775 45 350  150  1320 €

miten haetaan?


1. Täytä Allianssin nuorisovaihdon sähköinen hakulomake ja maksa ohjelmamaksu verkkomaksuna. Laita hakulomakkeeseen sähköpostiosoite, jota luet säännöllisesti.

2. Saat tunnukset Allianssin nuorisovaihdon osallistujasivuille, josta löytyvät tarkemmat ohjeet hakemiseen ja tarvittavien liitteiden toimittamiseen. Osallistujasivuilla on paljon hyödyllistä tietoa.

3. Toimita meille seuraavat liitteet osallistujasivujen ohjeiden mukaisesti:

 • kielikoulun hakulomake 
 • yksi  passikuva.

4. Tarkistamme hakemuksen Allianssissa. Kun olemme saaneet kaikki tarvittavat liitteet, lähetämme hakemuksen kohdemaahan. Pääset tutustumaan osallistujasivujen lähtijäinfoon.

5. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse tai puhelimitse, kun saamme kohdemaasta vahvistuksen sijoittumisestasi. Sinun tulee maksaa sijoittumismaksu ja järjestää matkat kohdemaahan.

Hakulomakkeeseen

Ohjelman ehdot:

 • Allianssin ohjelmamaksu on 150 euroa, joka maksetaan hakiessa.
 • Jos hakija peruu itse lähtönsä, maksua ei palauteta.
 • Jos Allianssi ei pysty sijoittamaan hakijaa kuukauden sisällä toivotusta aloitusajasta, palautetaan maksettu maksu vähennettynä 30 euron toimistokuluilla.
 • Hakija maksaa itse matkansa kohdemaan ja kotimaan välillä.
 • Vastuunrajoitusehto: Allianssin vahingonkorvausvastuu hakijaa kohtaan rajoittuu maksetun 150 euron maksun määrään.

 
 

 


 OHJELMA LYHYESTI


Ikäraja: 17-99 v.

Oleskeluaika: vähintään viikko

Aloitus: joka toinen maanantai, vasta-alkajien kurssit käynnistyvät kerran kuussa

Hakuaika: 1-3 kk ennen toivottua aloituspäivää

Kokonaishinta:  1 viikko alk. 460€, sisältää  kielikurssi- ja majoitusmaksut, rekisteröintimaksun ja Allianssin ohjelmamaksun

kokemuksia