OSALLISTUJASIVUT

Kielikurssi USA


SINUSTAKO ERINOMAINEN ENGLANNIN TAITAJA?

OPISKELE ENGLANTIA JA NAUTI NEW YORKISTA!

Englanti on maailman neljänneksi puhutuin kieli. Sitä puhuu äidinkielenään lähes 400 miljoonaa ihmistä. Lisäksi englanti on maailman opetetuin ja ymmärretyin kieli, jota käytetään useammin toisena tai vieraana kielenä kuin mitään muuta kieltä. Englanti on muun muassa kaupan, tekniikan ja kulttuurin tärkein kieli sekä internetin valtakieli.

Nykymaailmassa hyvä englannin kielen taito on yhä tärkeämpi valtti työelämässä. Olisiko hyödyllistä oppia englantia paremmin? Halusitpa parantaa englannin kielen taitoasi työelämää, opiskelua tai vapaa-aikaa ja matkustelemista varten, kielikoulumme laajasta kurssivalikoimasta löytyy sopiva kurssi tavoitteidesi saavuttamiseen. Matkaan voit lähteä minä tahansa sinulle sopivana vuodenaikana ja kurssin keston päätät itse.

Pilvenpiirtäjät, Broadwayn valot, Times Squaren taika, maailmanluokan museot, vertaansa vailla oleva ravintolatarjonta, loputtomat shoppailumahdollisuudet ja ennen kaikkea ainutlaatuinen kansainvälinen ilmapiiri; kaikkien kannattaa kokea New York edes kerran elämässään. Tekemistä, kokemista ja nähtävää on yllin kyllin. Iso Omena on kiehtova cocktail kulttuureja, tuoksuja, ruokaa ja tyylejä eri puolilta maailmaa. Se on suurkaupunki joka sykkii sekä päivisin että öisin. Kaiken komeuden vehreä keskus on valtava keskuspuisto Central Park, jossa voi paikallisten tavoin lenkeillä, retkeillä tai muuten vain hengähtää kaupungin kuhinan keskellä. Keskuspuistoa ympäröivät monet maailmankuulut museot.

Jos haluat kielen opiskelun ohella nauttia lämmöstä, hiekkarannoista, turkoosinsinisestä merestä ja huojuvista palmupuista, voit lähteä kielikurssille Miamin South Beachille. Kielikoulu sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä rannalta. Rantojen ohella South Beach tunnetaan tasokkaista ravintoloista, vilkkaasta yöelämästä, art deco - alueen arkkitehtuurista ja ostosmahdollisuuksistaan.


Kielikoulu


Kielikoulumme tarjoaa tasokasta kielikoulutusta Manhattanin ytimessä yli 40 vuoden kokemuksella.  Vain korttelin päässä koulusta sijaitsevat esimerkiksi Grand Central Terminal ja YK:n päämaja. Kävelyetäisyydellä ovat myös Times Square, Empire State Building ja Rockefeller Center.  Läheltä löytyy myös paljon hyviä ravintoloita ja kahviloita, joista useissa saa alennusta koulun opiskelijakortilla.

Pätevät ja innostavat opettajat auttavat oppilaita saavuttamaan tavoitteensa. Monilla opettajista on TESOL-pätevyys, kun taas toisilla on yli 15 vuoden kokemus englannin opettamisesta vieraana kielenä. Valtaosa opettajista on matkustanut tai asunut ulkomailla ja valtaosa heistä opiskelee kieliä myös itse. Siksi he osaavat samaistua oppilaisiin sekä auttaa heitä sopeutumaan ja ottamaan kaiken irti kielikurssikokemuksestaan.


Kielikoulu tarjoaa toimintaa myös luokkahuoneen ulkopuolella. Opettajien johdolla voi osallistua päivittäin erilaisiin hauskoihin ja opettavaisiin aktiviteetteihin. Yhdessä saatetaan suunnata esimerkiksi katsomaan Broadway- esitystä, baseballotteluun Yankee Stadiumille, Guggenheim- museoon taidetta ihastelemaan, Hudsonjoelle melomaan tai Harlemiin gospelmessuun.

Viikonloppuisin retkiä tehdään myös lähellä sijaitseviin kiinnostaviin kaupunkeihin.


Kurssit


Laajasta valikoimasta voit valita juuri sinulle sopivan kurssin. USA:n kielikoulumme erikoisuus on kurssi, jolla pääsee opiskelemaan kielen lisäksi joko tanssia, muoti-alaa, musiikkia, maskeerausta, valokuvausta tai näyttelemistä ja elokuvantekoa. Aurinkoisessa Miamissa tarjolla on kielen opiskelun ja salsan tai valokuvauksen yhdistävät kurssit.

Peruskielikurssilla englantia opiskellaan 16, 20 tai 30 tuntia (à 50 min) viikossa. Tasoryhmiä on tarjolla kymmenen ja kussakin ryhmässä on korkeintaan 10 opiskelijaa. Kursseilla keskitytään kehittämään keskustelutaitoa ja itsensä ilmaisemista niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Myös kuullun ja luetun ymmärtämisen parantaminen on kurssin keskeisiä tavoitteita. Peruskielikurssin lisäksi tarjolla on esimerkiksi eri ammattialojen englannin kursseja ja TOEFL tai Cambridge -kielikokeisiin valmistavia kursseja. Lisätietoja kursseista löydät tästä (pdf).

Viestinnällisessä opetuksessa keskitytään oppilaisiin, joten tunneilla he ovat äänessä huomattavasti opettajaa enemmän. Opettajan rooli on olla keskustelun avaaja ja edesauttaja. Kielitaitoa kehitetään käyttämällä kieltä arkisissa käytännön tilanteissa.  Kursseilla keskustellaan, ratkotaan ongelmia ja työskennellään sekä pareittain että ryhmissä. Kielitaitoa vahvistetaan puhumalla, lukemalla, kirjoittamalla ja kuuntelemalla. Viestintätaitojen kehittämistä painotetaan heti alusta alkaen. Tarjolla on myös erilaisia valinnaisia teematunteja, joiden aiheena voi olla esimerkiksi amerikkalainen elokuva, idiomit, ajankohtaiset tapahtumat tai kielioppi. Oppilaan edistymistä seurataan viikoittain.


Majoitus


Majoitusmuodon oppilas saa valita itse. Edullisin vaihtoehto on isäntäperheen luona asuminen. Amerikkalaisessa perheessä asuessaan oppilas saa tilaisuuden harjoittaa käytännön kielitaitoaan, tavata tavallisia amerikkalaisia sekä tutustua heidän elämäntyyliinsä. Isäntänä voivat toimia perheiden lisäksi myös sinkut ja lapsettomat pariskunnat.

Huolellisesti valitut isäntäperheet asuvat yleensä Brooklynissä tai Queensissä 30-60 minuutin metromatkan päässä kielikoulusta. Isäntäperheeseen majoittuva voi valita pelkän aamiaisen tai puolihoidon. 

Omaa rauhaa kaipaava voi halutessaan majoittua muiden kielikoulun oppilaiden kanssa Manhattanilla sijaitsevaan asuntoon. Tarjolla on yhden ja kahden hengen huoneita kalustetuissa asunnoissa, joissa on kaksi makuuhuonetta. Asunnot sijaitsevat noin 20 minuutin metromatkan päässä kielikoulusta. Halutessaan kurssilainen voi majoittua myös tasokkaaseen kaksioon, joka jaetaan toisen kielikoulun oppilaan kanssa. Näistä asunnoista on koululle vain 5 minuutin kävelymatka.

Opiskelija-asuntolassa puolestaan majoitutaan mukaviin ja siisteihin yhden tai kahden hengen huoneisiin. Asuntolassa asuu kielikoulun opiskelijoiden lisäksi muiden alueen koulujen opiskelijoita sekä matkailijoita ympäri maailmaa. Asuntolat ovat 10-35 minuutin metromatkan päässä kielikoulusta.

Omatoimiset kielikurssimatkaajat voivat halutessaan järjestää majoituksen itse, esimerkiksi paikallisessa B&B:ssä tai hotellissa. Lisätietoa majoituksesta löydät tästä (pdf).


Kuka voi hakea?


Hakeaksesi ohjelmaan sinun tulee täyttää seuraavat vaatimukset:
 • Olet vähintään 17-vuotias EU-kansalainen
 • Haluat kehittää englannin kielen taitoasi

Lisäksi hakijan edellytetään olevan motivoitunut, joustava sekä sopeutumiskykyinen.

Kielikurssille ovat tervetulleita kaikenikäiset hakijat. Kielikoulun oppilaiden keski-ikä on kuukaudesta riippuen 22-26 vuotta.


Mitä maksaa?


Allianssin ohjelmamaksu 150 euroa maksetaan hakemisen yhteydessä. Ohjelmamaksuun sisältyy:
 • ohjelmaan sijoittaminen 
 • henkilökohtainen palvelu koko hakuprosessin ja ohjelmaan osallistumisen ajan
 • lähtijävalmennus (touko- tai elokuussa)
 • kattava ohjelma- ja maakohtainen infopaketti
 • oikeus käyttää nuorisovaihdon osallistujasivuja ja muita etuja
 • osallistumistodistus

Jos hakija peruu itse lähtönsä, ohjelmamaksua ei palauteta. Jos emme pysty sijoittamaan hakijaa, palautamme ohjelmamaksun vähennettynä 30 euron toimistokuluilla.

Yhteystoimiston kielikurssi- ja majoitusmaksut maksetaan kielikurssipaikan varmistuttua. Maksuihin sisältyy: 

 • kielikurssi + kirja ja kaikki muu oppimateriaali
 • majoitus kielikurssin ajan
 • vapaa-ajanohjelmaa
 • todistus kurssin suorittamisesta
 • yhteystoimiston tuki koko ohjelman ajan

Kielikurssi- ja majoitusmaksujen suuruus vaihtelee kurssin viikottaisen tuntimäärän sekä valitun majoitusvaihtoehdon mukaan. Sesonkiaikana heinä-syyskuussa kurssi- ja majoitusmaksut ovat hieman suuremmat kuin muulloin. Omatoimiset kielikurssimatkaajat voivat halutessaan varata kauttamme pelkän kielikurssin ja järjestää majoituksen itse.

Lennot ja matkavakuutuksen lähtijä järjestää ja maksaa itse.

Voit tutustua kurssihinnastoon tarkemmin täällä  (pdf). 

Esimerkkihintoja

Huomaa, että Allianssin ohjelmamaksua ja yhteensä saraketta lukuunottamatta hinnat ovat USA:n dollareissa! Kokonaishinta voi vaihdella  valuuttakurssista riippuen.

Englannin kurssi (16h/vk á 50 min), aamiaismajoitus isäntäperheessä Brooklynissä tai Queensissä yhden hengen huoneessa.

Kesto               

Kurssi

        

Kurssikirjat   
+järjestelymaksu

Majoitus
+sijoitusmaksu

    

Allianssin
ohjelmamaksu

Yhteensä            
 2 viikkoa
 760 69 + 155
 700 + 95
 150  € 1929 €
 3 viikkoa
 1140  69 + 155
1050 + 95
 150  €

2659 €

 4 viikkoa
 1520  69 + 155
 1400 + 95
 150  € 3389 €

Englannin kurssi (16h/vk á 50 min) + 5 tanssituntia viikossa, aamiaismajoitus isäntäperheessä Brooklynissä tai Queensissä, yhden hengen huoneessa.

Kesto               

Kurssi       

  

Kurssikirjat

+järjestelymaksu   

Majoitus + sijoitusmaksu
Allianssin ohjelmamaksu
Yhteensä            
 2 viikkoa
   760  69 + 275
   700 + 95  150 € 2049 €
 3 viikkoa
 1140 69 + 275
 1050 + 95  150 €

2779 €

 4 viikkoa
 1520 69+ 275
 1400 + 95  150 € 3509 €

 


Miten haetaan?


1. Täytä Allianssin nuorisovaihdon sähköinen hakulomake ja maksa ohjelmamaksu verkkomaksuna. Laita hakulomakkeeseen sähköpostiosoite, jota luet säännöllisesti.

2. Saat tunnukset Allianssin nuorisovaihdon osallistujasivuille, josta löytyvät tarkemmat ohjeet hakemiseen ja tarvittavien liitteiden toimittamiseen. Osallistujasivuilla on paljon hyödyllistä tietoa. 

3. Toimita meille seuraavat liitteet osallistujasivujen ohjeiden mukaisesti:

 •  kielikoulun hakulomake 
 • kopio passista tai muusta kuvallisesta henkilöllisyystodistuksesta

4. Tarkistamme hakemuksen Allianssissa. Pääset tutustumaan osallistujasivujen lähtijäinfoon.

5. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse tai puhelimitse, kun saamme kohdemaasta vahvistuksen sijoittumisestasi. Sinun tulee maksaa sijoittumismaksu ja järjestää matkat kohdemaahan.  

Hakulomakkeeseen

Ohjelman ehdot:

 • Allianssin ohjelmamaksu on 150 euroa, joka maksetaan hakiessa.
 • Jos hakija peruu itse lähtönsä, maksua ei palauteta.
 • Jos Allianssi ei pysty sijoittamaan hakijaa kuukauden sisällä toivotusta aloitusajasta, palautetaan maksettu maksu vähennettynä 30 euron toimistokuluilla.
 • Hakija maksaa itse matkansa kohdemaan ja kotimaan välillä.
 • Vastuunrajoitusehto: Allianssin vahingonkorvausvastuu hakijaa kohtaan rajoittuu maksetun 150 euron maksun määrään.


Ohjelma lyhyesti


Ikäraja:17-99 v.

Kurssin pituuus:
vähintään 2 viikkoa

Aloitus: maanantaisin

Hakuaika: vähintään 1 kk ennen toivottua aloituspäivää

Kokonaishinta: 2 viikkoa alk. 1929 euroa. Hintaan sisältyy Allianssin ohjelmamaksu, kielikurssi ja oppimateriaalit sekä majoitus.


kokemuksia