OSALLISTUJASIVUT

Ajankohtaista


12.12.2017: Töihin Kanadaan Working Holiday -viisumilla

SWAP Canada -ohjelman Working Holiday-viisumi oikeuttaa työskentelemään ja matkustelemaan maassa jopa vuoden.

Allianssin nuorisovaihto on avannut haun SWAP Canada-ohjelman vuoden 2018 viisumikiintiöön. Kiintiössä on rajoitettu määrä paikkoja. Haku on auki niin kauan kuin paikkoja viisumikiintiössä on jäljellä. Lue lisää ohjelmasta ja hae mukaan elämäsi seikkailulle Kanadaan!

SWAP Canada tarjoaa 18-35-vuotiaille suomalaisille nuorille mahdollisuuden lähteä työnhakuun ja matkustamaan Kanadaan. Ohjelman Working Holiday-viisumi oikeuttaa työskentelemään ja matkustelemaan maassa jopa vuoden.

Ohjelmaan voivat hakea nyt myös ne, jotka eivät opiskele korkeakoulussa. Hakijalla tulee olla kuitenkin toisen asteen koulutus lukiosta tai ammattikoulusta.

 

SWAP Canada -ohjelmassa saat itse etsiä sinulle sopivan työpaikan 

Työtä voi hakea omien mieltymysten mukaan, sillä ohjelman viisumi oikeuttaa työskentelemään millä tahansa alalla. Useimmiten osallistujat työskentelevät palvelualalla, esimerkiksi hotelleissa, ravintoloissa, kahviloissa ja myymälöissä. Kielitaito, koulutus ja aiempi työkokemus vaikuttavat työllistymiseen. 

 

SWAP Hosting Centerit tukena työnhaussa 

Työn etsiminen on osallistujien omalla vastuulla, mutta SWAP Hosting Centerit Vancouverissa ja Torontossa auttavat maahan sopeutumisessa ja neuvovat työnhaussa. Centereiden henkilökunta ja monipuoliset tukipalvelut ovat osallistujien käytettävissä koko oleskelun ajan.

Osallistujat saavat halutessaan esimerkiksi apua työhakemusten tekemiseen sekä tukea ja neuvoja myös muissa käytännön kysymyksissä. SWAP järjestää swappereille myös vapaa-ajan ohjelmaa. 

 

Lue lisää SWAP Canada -ohjelmasta ja työskentelystä Kanadassa.  Takaisin

Töihin Kanadaan Working Holiday -viisumilla