OSALLISTUJASIVUT

Ajankohtaista


24.04.2017: Kaikkien nuorten Eurooppa - makupaloja maailmalta 9.5. Helsingissä

Tervetuloa kuulemaan nuorten kokemuksia Eurooppalaisesta vapaaehtoispalvelusta (EVS) ja nuorisovaihdosta 9.5. kello 14-16!

Kaikkien nuorten Eurooppa -tapahtuma tarjoaa kattauksen EVS-vapaaehtoistyössä ja nuorisovaihdossa olleiden nuorten kokemuksista ulkomailla. Kaikille avoin tapahtuma sopii erityisesti 16-25 -vuotiaille.
Tule mukaan maistamaan makupaloja maailmalta ja kyselemään sinua askarruttavista asioista! Allianssin nuorisovaihdon infopisteellä voit kysellä lisätietoja vapaaehtoistyöhön ja nuorisovaihtoon hakemisesta.
Tapahtuma järjestetään Eurooppapäivänä 9.5. Eurooppasalissa, osoitteessa Malminkatu 16 kello 14.00-16.15. 

Toivomme ryhmissä tulevilta ilmoittautumisia tarjoiluiden mitoittamiseksi!

> Tapahtuma Facebookissa

 

Mikä EVS?

Eurooppalainen vapaaehtoispalvelu (European Voluntary Service EVS)  on tuettu vapaaehtoisohjelma, jonka kautta 18-30 –vuotiaat voivat lähteä vapaaehtoistyöhön Eurooppaan tai lähialueelle 6–12 kuukaudeksi.


Mikä nuorisovaihto?

Nuorisovaihto on kansainvälinen nuorisoryhmien tapaaminen, jonka nuoret ovat itse suunnitelleet. Sen ideana on oppia nuoria kiinnostavasta aiheesta, joka liittyy Erasmus + -ohjelman tavoitteisiin.

Lämpimästi tervetuloa - ota kaverisikin mukaan! 

Eurooppapäivän tapahtuma on osa Euroopan nuorisoviikkoa, jota vietetään 1.-7.5.2017 eri puolilla Eurooppaa. Viikon teemana on nuorten osallisuus, solidaarisuus ja tasaveroiset osallistumismahdollisuudet.


Takaisin

Kaikkien nuorten Eurooppa - makupaloja maailmalta 9.5. Helsingissä