OSALLISTUJASIVUT

Ajankohtaista


10.03.2018: 1500 tapaa tehdä vapaaehtoistyötä!

12.3. alkaa haku kesän kansainvälisiiin vapaaehtoisprojekteihin. Tutustu tarjontaan ja hae !

Kesäksi on tulossa lukemattomia mahdollisuuksia nähdä maailmaa, saada uusia kokemuksia ja tutustua erilaisiin ihmisiin. Ja tämän kaiken mahdollistavat kansainväliset vapaaehtoisprojektit, joita on tällä hetkellä tarjolla noin 1700 eri puolilla maailmaa, suurin osa Euroopassa. 

Pääset pariksi viikoksi tekemään kansainvälisessä ryhmässä paikallisyhteisöä hyöydyttävää vapaaehtoistyötä ja siinä samalla tutustumaan eri puolilta maailmaa tuleviin ihmisiin ja paikalliseen elämään. Työ vaihtelee festivaalien järjestämisestä ympäristön kunnostukseen, linnojen korjauksesta  katuteatteriin. Jokaiselle löytyy varmasti kiinnostava kohde, niitä on todella laajalla skaalalla.  Kaikkeen voi osallistua omien kykyjensä mukaan, ennakkotaitoja ei vaadita ja paikat täytetään ilmoitautumisjärjestyksessä.

Eli jos kaipaat kesälle erilaista tekemistä niin kannattaa tutustua mitä kaikkea on tarjolla. Hakukoneessa näkyy myös suuntaa antava paikkatilanne avoimia paikkoja koskien.

Vapaaehtoistyö sopii kaikille 16 vuotta täyttäneille, yläikärajaa ei ole. Eurooppan lähtiessä kustannukseksi tulee yleensä vain Allianssin nuorisovaihdon 150 euron ohjelmamaksun lisäksi matkakulut kotoa kohdemaahan. Alaikäisille tarkoitetuissa ja muissa erikoisprojekteissa (esimerkiksi Islannin leirit) on lisämaksuja (näkyvät kuvauksissa), mutta pääsääntöisesti kuluja esimerkiksi majoituksesta tai ruokailuista ei tule.

Mahtava mahdollisuus oppia uutta. Uskallatko haastaa itsesi ?

Lisätietoa löydät täältä

Annamme mielellämme lisätietoa sähköpostitse osoite vaihto(at)alli.fi tai puhelimitse 044 4165208 ja 044 4165210 .

 Takaisin

1500 tapaa tehdä vapaaehtoistyötä!