OSALLISTUJASIVUT

Ajankohtaista


08.08.2018: Haku syksyn Ready for Life -työharjoitteluihin auki 6.-20.8.

Oletko valmistumassa tai juuri valmistunut ammattiin? Pohditko mitä tehdä syksyllä?

Haku Allianssin nuorisovaihdon syksyn Ready for Life -työharjoittelujaksoille on auki 6.8.-20.8.2018!

Mikä Ready for Life? Erasmus+ -tuettu 1-3 kuukautta kestävä työharjoittelu toisen asteen ammatillisesta koulutuksesta vastavalmistuneille. Jokaiselle hakijalle tarjotaan koulutusta vastaava harjoittelupaikka.

Missä? Espanjassa, Kreikassa, Ranskassa, Italiassa, Portugalissa tai Irlannissa.

Mitä maksaa? Erasmus+ -tuki kattaa lähtijävalmennuksen ja ohjemateriaaleja, sijoituksen oman alan työharjoittelupaikkaan, tukipalvelut kohdemaassa, majoituksen, matka-apurahan sekä useimmissa maissa kielikurssin. Vain päivittäiset elinkustannukset jäävät siis osallistujien maksettaviksi.

Kuka voi hakea? Ohjelmaan voi hakea vuoden sisällä valmistumisesta tai jos valmistuu viimeistään jakson aikana. Hakijan tulee olla valmistunut ammatillisesta tutkintoon johtaneesta koulutuksesta, joko perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnolla. Opiskelu on voinut tapahtua joko oppilaitoksessa, näyttötutkintona tai oppisopimuksella.

Miksi? Saat kansainvälistä työkokemusta, pääset elämään arkea uudessa kulttuurissa ja kehittämään omia henkilökohtaisia taitojasi. Ulkomailla vietetystä ajasta tarttuu ikimuistoisia kokemuksia mukaan taskut pullolleen!

 

Innostuitko? Lisätietoja, hakuohjeet ja jaksojen aloitusajankohdat löydät Ready for Life -välilehdeltä 


Olethan yhteydessä, jos sinulla tulee hakuun liittyen kysyttävää!

vaihto@alli.fi
044 416 5209Takaisin

Haku syksyn Ready for Life -työharjoitteluihin auki 6.-20.8.