OSALLISTUJASIVUT

MTV Etelä-Korea


Etelä-Korean projekteissa työskennellään usein lasten ja nuorten parissa. Projektien kesto on noin 10 viikkoa ja niillä on kiinteät aloituspäivät ja kestot. 

Vuoden 2018 projektien päivämäärät ovat seuraavat:

21.3. - 8.6.18

12.9. - 7.12.18

Etelä-Korean projekteihin kannattaa hakea hyvissä ajoin, joskus kuitenkin peruutuspaikkoja voi löytyä myös lyhyellä varoitusajalla.


projektit


Projekteja on eri aloilla, mm.:

  • Opettaminen: englannin ja muiden aineiden opettaminen sekä aktiviteettien järjestäminen oppilaille erilaisissa kouluissa
  • Ympäristö: osallistuminen sellaisen yhteisön/oppilaitoksen arkipäivään, joka keskittyy ekologisten elämäntapojen kehittämiseen. Työ voi olla esim. kasvien istuttamista, rakennus- ja kunnostustöitä tai opettamista.
  • Lapset: opettaminen sekä aktiviteettien järjestäminen lapsille vapaa-ajankeskuksissa, joihin lapset tulevat koulutuntien päätyttyä

Vuoden 2018 projektit löydät täältä.  Hakukoneesta näet lisäksi ajankohtaisimman tilanteen, mikäli projekteja on tullut lisää tai jokin projekti on jo täyttynyt. 


majoitus


Vaihtelee, esimerkiksi koulu, perhemajoitus, asuntola jne.


hakeminen


Yleisten hakuohjeiden mukaisesti (ks. MTV-etusivun osio "Miten haetaan?").

Huomioi, että hakemukseen tulee liittää englanninkielinen motivaatiokirje. Motivaatiokirje lähetetään sähköisesti osoitteeseen hakemukset(at)alli.fi. 

Erityistä Etelä-Koreaan haettaessa:

Kirjoita motivaatiokirje haettavaa projektia ajatellen. Mainitse esimerkiksi sellaisista luonteenpiirteistäsi ja mahdollisista harrastuksistasi, jotka soveltuvat kyseiseen työhön. Jos esimerkiksi haluat suuntautua lasten kanssa tehtävään projektiin, korosta kirjeessäsi sellaisia kykyjäsi, jotka auttavat lasten kanssa toimimisessa. 

Hakemukseen tulee liittää myös englanninkielinen CV sekä valokuva. Myös nämä liitteet lähetetään sähköisesti osoitteeseen hakemukset(at)alli.fi. Kuvan kannattaa olla iloinen – se on "käyntikorttisi" hakemuksessa!  


maksut


Allianssin ohjelmamaksu 330 euroa tulee maksaa ohjelmaan hakemisen yhteydessä.

Ohjelmamaksun lisäksi vapaaehtoisen maksettavaksi tulee 200 euron sijoitusmaksu, joka kattaa kolmen kuukauden ylläpidon, yhteysjärjestön orientaation oleskelun alussa ja tukipalvelut koko oleskelun sekä vakuutuksen. 200 euron sijoitusmaksu maksetaan oleskelun alussa suoraan yhteysjärjestölle ja se kattaa koko kolme kuukauden oleskeluajan.

 

 


muuta huomioitavaa


  • Projektit sijaitsevat eri puolilla Koreaa.
  • Kielitaito: sujuva englanti, korean alkeisiin tutustuminen suotavaa. (Osallistujan on osattava tarpeeksi englantia projektin sujuvaan toteuttamiseen, ja korean oppiminen mahdollistaa kommunikoinnin myös paikallisten ihmisten kanssa.)
  • Hakijalla on hyvä olla motivaatiota ja kykyä toimia lasten ja nuorten kanssa ja valmius opettajana toimimiseen eri aineissa kuten esim. tanssiminen, taideaineet, liikunta, kielet, jne. Kannattaa huomioida, että yleensä tarjolla oleva ruoka sisältää lihaa (eikä kasvissyöjille ole tarjolla omaa ruokavaihtoehtoa).
TakaisinVUODEN 2018 PAIKAT HAETTAVINA NYT !!

kokemuksia