OSALLISTUJASIVUT

Mtv meksiko


Allianssin nuorisovaihdolla on useita kumppanijärjestöjä Meksikossa, joten tarjolla on hyvinkin erilaisia vapaaehtoistyöprojekteja eri puolilla maata. Oleskelun kesto vaihtelee 1-3 kuukauteen, Vive Mexico-järjestön MTV-ohjelma on 3 kuukautta. Osallistujien pitää osata espanjaa vähintään auttavasti. 


projektit


VIVE Mexicon MTV-projektit

Projekteissa vapaaehtoinen toimii englannin kielen apuopettajana koulussa. Yhteistyökouluja on eri puolilla Meksikoa ja opiskelijoiden ikä vaihtelee oppilaitoksesta riippuen. Vapaaehtoiset osallistuvat myös erilaisten aktiviteettien järjestämiseen ja toimivat muutenkin kulttuurienvälisen yhteistyön edistäjinä.. Sekä opetus että muu toiminta tapahtuu yhteistyössä koulujen opettajien kanssa.  

Katso täältä  lisätietoa VIVE Mexicon vuoden 2017 projekteista.

 


majoitus


Projektissa tai isäntäperheessä.

hakeminen


Yleisten hakuohjeiden mukaisesti (ks. MTV-etusivun osio "Miten haetaan?"). Hakemus tulee lähettää hyvissä ajoin ennen projektin alkua.

Huomioi, että hakemukseen tulee liittää motivaatiokirje. Motivaatiokirje lähetetään sähköisesti osoitteeseen hakemukset(at)alli.fi.

Erityistä Meksikoon haettaessa:

Motivaatiokirje pitää kirjoittaa espanjaksi.


maksut


Allianssin ohjelmamaksu 330 euroa tulee maksaa ohjelmaan hakemisen yhteydessä. Vastaanottavan järjestön osallistumismaksut vaihtelevat järjestöittäin. Vapaaehtoinen maksaa ylläpidostaan korvauksen vastaanottavalle järjestölle, Vive Mexico -järjestön maksu 200 euroa maksetaan saapuessa ja se kattaa koko kolmen kuukauden ylläpidon.

Takaisin  
2017 vuoden paikat nyt haussa !

kokemuksia